Razende trailer voor 'Heart of Stone' met Gal Gadot: morgen op Netflix!

Razende trailer voor 'Heart of Stone' met Gal Gadot: morgen op Netflix!

Een nieuwe hit voor de streaminggigant?

Gal Gadot is al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood. De actrice duikt voornamelijk op in actiefilms en dat is vanaf morgen weer het geval, wanneer ze te zien zal zijn in de keiharde Heart of Stone op Netflix.

In de blockbuster kruipt Gadot in de huid van de doorgewinterde CIA-agente, Rachel Stone. Zij blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat.

Problemen
Geheel vlekkeloos verloopt dit niet, want al snel raakt ze verwikkeld in een mysterieuze samenzwering. Het is ook wel duidelijk te zien dat we getrakteerd zullen worden op indrukwekkende beelden, want de onderstaande en tevens laatste trailer zit vol met actie.

Gadot is echter niet de enige grote naam in de film. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Matthias Schweighöfer (Oppenheimer) en Jing Lusi (Crazy Rich Asians).

Franchise
Nog niet zo heel lang geleden zei Gadot zelf dat ze hoopt dat Heart of Stone een succes zal worden, zodat het niet bij een enkele film blijft: "Ik groeide op met films als Bond, Mission en Bourne. Ik wil nu maar wat graag een actiefilm met een sterke en stoere vrouw".



"Dit is echter wel een film voor iedereen, maar wel eens iets anders dan een actiefilm met een man, waarvan we er al zoveel hebben gezien. We hopen dat er meer in zit en dat we er een franchise van kunnen maken!"

NieuwsFilm

meest populair