Wat zijn de verwachtingen voor een vierde 'Star Trek'-film volgens Zachary Quinto?

Wat zijn de verwachtingen voor een vierde 'Star Trek'-film volgens Zachary Quinto?

Volgens de acteur lukt het de studio maar niet om een nieuwe film van de grond te krijgen

Zachary Quinto weet niet zeker of Star Trek 4 er nog gaat komen. Volgens de acteur, die Spock vertolkt in de scifi-reeks, is het moeilijk om alle creatieve geesten op één lijn te krijgen. Dat vertelt hij op een fanbijeenkomst.

Het is al heel wat jaren geleden dat er een Star Trek-film is verschenen. De laatste stamt alweer uit 2016: Star Trek: Beyond.

Niet bepaald vlotjes
Sindsdien probeert studio Paramount een vierde deel van de grond te krijgen, maar vlot wil dat niet lopen. Naarmate de jaren verstrijken, lijkt het ook steeds onwaarschijnlijker dat de film er gaat komen.

Recente ontwikkelingen zijn onder meer dat regisseur Matt Shakman (WandaVision) de productie heeft verlaten om voor Marvel Fantastic Four te kunnen maken.

Creatieve meningsverschillen
Waarom lukt het maar niet om een nieuwe Star Trek-film te maken? Spock-acteur Zachary Quinto denkt dat (de gebruikelijke) 'creatieve meningsverschillen' de productie in de weg zitten.



"Ik denk dat er een hele hoop zaken een rol spelen, vooral op creatief gebied. Het is een ingewikkeld gebeuren", reageert hij op een vraag van een fan. "Een kwestie van verschillende mensen met verschillende agenda's en ideeën".

Onduidelijkheid
Quinto is dan ook niet zeker of Star Trek 4 er ooit gaat komen. "Als alles samensmelt, en we weer aan de slag mogen, en het ons nog lukt om een goede film te maken ook, dan zou dat fantastisch zijn".

De acteur concludeert: "En als dat niet het geval is, hebben we een geweldig avontuur mogen beleven met de andere drie delen".

NieuwsFilm

meest populair