Enorme teleurstelling voor 'Deadpool 3'... Disney haalt de film van de kalender

Enorme teleurstelling voor 'Deadpool 3'... Disney haalt de film van de kalender

Maar misschien is dit ook enigszins wel goed nieuws?

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel af van de grote staking die op dit moment plaatsvindt in Hollywood. Als gevolg hiervan worden de nodige blockbusters uitgesteld. Nu is de volgende grote titel aan de beurt.

Het gaat hier om Deadpool 3. De film, waarin niet alleen Ryan Reynolds opnieuw te zien zal zijn als 'The Merc with a Mouth' maar ook Hugh Jackman als zijn geliefde Wolverine, lijkt ook vertraging op te lopen.

Kalender
Disney was van plan de derde Deadpool-film uit te brengen in mei 2024, maar deze is nu niet meer te vinden op de release-kalender van 'het Huis van de Muis'. Disney heeft het nog niet specifiek gehad over de film, maar dat kan nog volgen.

Ondanks het feit dat het jammer is dit we langer op de blockbuster zullen moeten wachten, zou het best nog wel eens goed kunnen uitpakken.

Verhaal
Met een blockbuster van deze schaal zijn normaal gesproken wel vaker reshoots nodig, maar als Deadpool 3 nu is uitgesteld, komen ze niet in tijdnood te zitten.



Bovendien heeft Reynolds zich deze keer niet met het script kunnen bemoeien, vanwege een te drukke agenda. Misschien dat hij nu alsnog bepaalde dingen kan laten toevoegen en aanpassen, iets dat het verhaal misschien alleen maar goed zou kunnen doen.

NieuwsFilm

meest populair