Nieuwe Netflix-thriller 'Heart of Stone' met Gal Gadot: kijken of skippen?

Nieuwe Netflix-thriller 'Heart of Stone' met Gal Gadot: kijken of skippen?

De eerste toprecensies zijn binnen voor de nieuwe thriller.

Na het succes van Red Notice in 2021 keert Gal Gadot (Fast & Furious, Wonder Woman) terug naar Netflix voor een andere film, waarbij ze deze keer de hoofdrol speelt. De film is een actiethriller genaamd Heart of Stone, waarin Gadot een undercover spion speelt die probeert haar organisatie te beschermen en vrede te bewaren.

De film staat vanaf dit weekend op Netflix, maar de eerste recensies van critici kwamen een dag voor de release van Heart of Stone online. Het nieuwe project van Netflix lijkt volgens recensenten behoorlijk tekort te schieten qua spanning.

Magere beoordeling
Op donderdagavond, enkele uren voor zijn debuut, heeft Heart of Stone een magere beoordeling van 25% op Rotten Tomatoes. Dit betekent dat meer dan driekwart van de critici die het hebben beoordeeld een negatieve recensie hebben ingediend.

Toprecesent Clayton Dillard (Slant Magazine) was niet erg enthousiast: "De titel klopt voor zover de film moeite heeft om een emotionele aantrekkingskracht uit te oefenen." En ook Nick Schager (The Daily Beast) loopt niet warm voor de film: "Heart of Stone speelt als opgewarmde restjes, de smaak vertrouwd maar verdund."

Skippen dan maar?
Betekent dit dat je de nieuwe film van Tom Harper maar links moet laten liggen? Nou, er is ook een postiteve toprecensie van Alex Welch: "De nieuwe thriller van Gal Gadot is een verrassend vertederende spionagefilm." Bovendien kan het nog altijd zo zijn dat de echte filmfans de film wel waarderen, in tegenstelling tot de critici.



Heart of Stone is vanaf vandaag te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair