Gal Gadot in doorschijnend jurkje weet Instagram helemaal gek te krijgen

Gal Gadot in doorschijnend jurkje weet Instagram helemaal gek te krijgen

Gal Gadot, bekend van Wonder Woman, trakteert haar 106 miljoen Instagram-volgers regelmatig op prachtige foto's

Gal Gadot is al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood. De actrice duikt voornamelijk op in actiefilms, maar als ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Gadot, natuurlijk voornamelijk bekend van de Wonder Woman-films, is misschien wel de enige superheldin van het oude DC die aanblijft na de overname van James Gunn. Naar verluidt voeren de twee gesprekken over een mogelijke derde Wonder Woman-avontuur.

Meer
Ook buiten deze rol zit ze zeker niet stil. Eerder deze week verscheen haar nieuwste film Heart of Stone op Netflix. Gadot heeft eveneens meerdere andere grote projecten op haar agenda staan, zoals Disney's live-action remake Snow White en Cleopatra.

Kortom, ze is niet meer weg te denken uit de filmwereld. Gadot krijgt echter ook meer dan genoeg modellenwerk, maar ook dit is niet zo gek. Ze wordt vaak gezien als een van de knapste vrouwen ter wereld en dat laten de onderstaande kiekjes wederom goed zien.

Insta-foto's
Op Instagram heeft de 38-jarige Gadot maar liefst 106 miljoen volgers. Zij trakteert haar fans graag op kiekjes en filmpjes en nu is het weer raak. Ze deed namelijk mee aan een photoshoot voor Flaunt Magazine en de resultaten mogen er zeker zijn.


De foto's van de 37 jarige Gal Gadot zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.

Mocht Gadot dan toch stoppen als Wonder Woman, dan kan Gunn haar misschien wel vragen voor de rol van Catwoman, want eerlijk is eerlijk, kijkend naar de bovenstaande foto's lijkt die rol haar op het lijf geschreven.

NieuwsFilm

meest populair