Hoe heeft iedereen deze 'Pirates of the Caribbean'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft iedereen deze 'Pirates of the Caribbean'-blooper over het hoofd gezien?

Alleen maar piraten, maar ook een cowboy...

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een regisseur een foutje in zijn film laat zitten, maar wist je ook dat er een behoorlijke blooper in Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl zit?

Het is alweer 20 jaar geleden dat de eerste Pirates of the Caribbean-film uitkwam. De regie was weggelegd voor Gore Verbinski, die vanwege het grote succes nog eens twee vervolgen mocht maken. Perfect was het origineel echter niet, want er zit toch wel een grote fout in.

Scène
Je moet echter wel heel goed opletten om de blooper te intercepteren. Het gebeurt op het einde van de film, wanneer Jack Sparrow (natuurlijk gespeeld door Johnny Depp) opnieuw de kapitein wordt van zijn geliefde Black Pearl.

Heel eventjes is hij emotioneel, voordat hij weer op zijn mannen begint te schreeuwen en ze duidelijk maakt dat er weer gewerkt moet worden. De piraten schieten meteen alle kanten op, maar dan kan je iemand zien die toch meer op een cowboy lijkt...

Foutje
Dit zal zeker niet de bedoeling zijn geweest, maar het lijkt erop dat een lid van de crew op de verkeerde plek stond op het verkeerde moment. Hij is dan ook in de film te zien, maar het is toch wel tamelijk opvallend dat dit niet uit de film werd geknipt. Bekijk het moment hieronder terug vanaf 1:50.



NieuwsFilm

meest populair