'Shazam!'-hoofdrolspeler durft: "Ze brengen veel te veel troep uit"

'Shazam!'-hoofdrolspeler durft: "Ze brengen veel te veel troep uit"

We moeten er een stokje voor steken.

Op dit moment vindt er een grote staking plaats in Hollywood. Talloze schrijvers en acteurs besloten te stoppen met werken, in de hoop betere werkcondities en salarissen te kunnen bemachtigen. Zachary Levi heeft ook het een en ander te zeggen over Hollywood.

De acteur, voornamelijk bekend van de Shazam!-films, liet zich uit over de stand van zaken in de filmwereld. Volgens Levi komen er behoorlijk veel slechte films uit. Hij noemt dit dan ook 'Hollywood troep'.

Reactie
Tijdens de Chicago Fan Expo afgelopen zaterdag zei Levi het volgende: "De meeste films die nu uitkomen zijn gewoon niet de moeite waard. Het ergste is nog dat de makers hiervan het helemaal niet interesseert of ze een goede film maken of niet".

"In mijn ogen komt er vandaag de dag behoorlijk veel troep uit Hollywood. Ze hoeven het niet meer goed of interessant te maken. Daar gaan ze ook helemaal niet meer voor".

Geld
Levi vervolgt: "Hoe vaak komt het wel niet voor dat je een trailer ziet en dan denkt: "Oh mijn God, dit ziet er zo gaaf uit!" Dan ga je naar de film en dan zeg je: "Wacht even, is dit het?" Dit maakt echter niks meer uit..."



"Ze hebben dan al je geld. Je hebt namelijk al een ticket gekocht. We kunnen hier wel gezamenlijk een stokje voor steken, als we gewoon niet meer naar zulke waardeloze films gaan. Dat zou enorm helpen". Helaas zegt Levi niet over welke films het gaat.

NieuwsFilm

meest populair