Krijgen we binnenkort alweer een Joker-film met een andere acteur?

Krijgen we binnenkort alweer een Joker-film met een andere acteur?

James Gunns cryptische Twitter-bericht zorgt voor verwarring.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas bij DC vinden er heel wat veranderingen plaats. Acteurs en andere grote namen zijn vertrokken en bepaalde projecten werden zelfs volledig geannuleerd. Komt er nu ook een hele nieuwe Joker-film aan met een andere acteur?

Heath Ledger wist natuurlijk hoge ogen te gooien als de aartsvijand van Batman in The Dark Knight. Jared Leto nam vervolgens het stokje over, maar hij wist niet te overtuigen. Joaquin Phoenix was echter wel weer weergaloos in de Joker.

Meer
Phoenix keert dan ook terug voor een nieuw avontuur, genaamd Joker: Folie à Deux, waarin de andere hoofdrol is weggelegd voor Lady Gaga. Ondanks het feit dat deze blockbuster nog moet uitkomen, denken sommige filmfanaten dat hij vervangen zal worden.

Gunn deelde namelijk het onderstaande bericht op zijn Twitter-pagina, waarin hij het heeft over de bijna alweer 100 jaar oude film The Man Who Laughs. Deze linkt hij echter aan de Joker, waardoor het gerucht de ronde doet dat er een nieuwe Joker geïntroduceerd gaat worden.

Joker
Zo schrijft Gunn: "Conrad Veidt heeft een glimlach op zijn gezicht gegraveerd. Hij was dan ook een grote inspiratie voor de Joker".



Hierdoor draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. Niet alleen speelt Phoenix Joker, maar ook Barry Keoghan kroop in de huid van de 'Clown Prince of Crime' in The Batman. Moet een van de twee hun plaats afstaan of komt er nog een derde bij? De tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair