Fans vragen om meer: gaat David Fincher dan toch door met dit pareltje?

Fans vragen om meer: gaat David Fincher dan toch door met dit pareltje?

De kans lijkt klein, maar laten we hoop houden.

David Fincher wordt door menig filmfanaat gezien als een van de beste regisseurs in Hollywood. De filmmaker heeft al heel wat pareltjes gemaakt, maar we moeten ook niet zijn serie Mindhunter vergeten.

Hier kwamen twee seizoenen van, maar helaas kregen we begin dit jaar te horen dat Netflix geen derde seizoen zou maken. Ondanks het feit dat de serie eigenlijk overal goed scoorde, waren er gewoonweg niet genoeg kijkers.

Teleurstellend
Fincher liet zich hier enige tijd geleden nog over uit. Toen zei de regisseur, eveneens bekend van Fight Club, Zodiac en Gone Girl, nog het volgende: "Ik ben heel erg trots op de eerste twee seizoenen. Helaas is het een dure show".

"In de ogen van Netflix bracht 'Mindhunter' niet genoeg geld op, dus werd de serie geannuleerd. Ik snap dit volledig en ben ook niet boos. Ze hebben een groot risico genomen en lieten mij de serie maken. Ik heb mogen samenwerken met veel leuke mensen".

Meer?
Ondanks het feit dat de serie werd geannuleerd, doet er nu wel weer een petitie de ronde. Filmfanaten willen een derde seizoen zien en proberen Netflix het licht te laten zien. De petitie op Change.org heeft maar liefst al bijna 52.000 handtekeningen opgehaald.



Zo staat er: "We moeten hoop houden. Dit is een briljante serie, die ongetwijfeld een van Netflixs beste en populairste werken kan zijn. De cijfers voor het tweede seizoen mogen dan wel wat teleurstellend zijn geweest, we willen maar wat graag meer zien".

NieuwsFilm

meest populair