Belangrijke James Bond-kandidaat: "wil de boel niet jinxen"

Belangrijke James Bond-kandidaat: "wil de boel niet jinxen"

Aaron Taylor Johnson wil nog niks prijsgeven.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. Hij was een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die. De grote vraag is nu: wie zal het stokje van hem overnemen?

We hebben al heel wat namen voorbij horen komen, maar een acteur die telkens vaker wordt genoemd is Aaron Taylor Johnson. De acteur, die de laatste tijd druk bezig is geweest met Kraven, laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Geheim
Of de met een Golden Globe bekroonde Johnson wil nog niks verklappen, of hij weet van niks. Toen hij hiernaar gevraagd werd was zijn reactie als volgt: "De laatste twee jaar ben ik druk bezig geweest met Kraven. Dat is waar ik me volledig op heb gefocust".

"Zo steek ik nu eenmaal in elkaar. Ik focus op wat ik voor me heb". Enige tijd geleden werd Johnson al eerder gevraagd over zijn mogelijke James Bond-optreden. Ook toen wilde hij zich hier niet echt over uitlaten.

Ander excuus
Toen zei de acteur nog het volgende: "Ik ben geflatteerd dat ik word gelinkt aan Bond. Het is natuurlijk heel leuk om positieve dingen over jezelf te lezen, maar soms lees je ook minder leuke berichten..."



"Het is belangrijk om niet te hard van stapel te lopen. Ik doe het rustig aan, stapje voor stapje. Ik wil mijn kansen niet verprutsen, dus we zullen wel zien hoe het allemaal gaat. Als je alles gelooft wat mensen over je zeggen dan raak je zo de weg kwijt".

NieuwsFilm

meest populair