Peter Jackson is laaiend enthousiast: "meest intense horrorfilm in jaren"

Peter Jackson is laaiend enthousiast: "meest intense horrorfilm in jaren"

Ook de beroemde regisseur is een grote fan.

2023 is tot nu toe een zeer goed jaar voor horrorfans. Films als Evil Dead Rise, Scream VI en M3GAN waren allemaal zeer succesvol. Toch is er volgens Peter Jackson een film die toch wel de gouden plak verdient.

Het gaat hier om Talk to Me, de nieuwe horrorfilm van geliefde en succesvolle studio A24. Ondanks het feit dat de film pas net in de bioscopen draait is de blockbuster nu al zo'n succes gebleken dat een vervolg officieel is aangekondigd. Volgens Jackson is dit zeer verdiend.

Reactie
De regisseur, o.a. bekend van de legendarische Lord of the Rings-trilogie, heeft alleen maar lof voor de griezelfilm. Zo zegt Jackson: "'Talk to Me' is geen goede film, het is een super goede film. Het is de beste en meest intense horrorfilm die ik in jaren tijd heb gezien".

Jackson vervolgt: "Het is een film die constant eng en verontrustend is, maar dat bedoel ik op de best mogelijke manier". Niet alleen de regisseur is een fan van de film. Talk to Me scoort overal erg goed. Op IMDb staat hij bijvoorbeeld op een hele nette 7,4 en op Rotten Tomatoes zelfs op 95%.

Verhaal
Mia gelooft niets van de viral video's waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden gaat ze het met enkele vrienden zelf uitproberen.



Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Geheel ongevaarlijk is het niet. Alles loopt volledig uit de hand en de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk begint te vervagen...

NieuwsFilm

meest populair