John David Washington, zoon van Denzel Washington: "dit is de beste film van mijn vader"

John David Washington, zoon van Denzel Washington: "dit is de beste film van mijn vader"

Zijn jullie het met hem eens?

Je kent het bekende spreekwoord "de appel valt niet ver van de boom" zeker wel. Dit geldt ook voor de legendarische Denzel Washington en zijn zoon John David Washington. Laatstgenoemde zegt nu welke film van zijn vader de beste is.

Denzel Washington is natuurlijk al jarenlang een van de bekendste en geliefdste acteurs in Hollywood. Hij heeft al in heel wat topfilms gespeeld, al zal menig filmfanaat zeggen dat zijn beste film Training Day is. Niet voor niets won hij hiervoor een Oscar.

Andere mening
Zijn zoon, John David Washington, is echter de laatste jaren ook lekker op dreef. Zo was hij te zien in blockbusters als BlackKklansman van Spike Lee en Tenet van Christopher Nolan.

Tijdens een recent interview werd de acteur gevraagd welke film van zijn vader nu eigenlijk de beste is. Ondanks het feit dat zijn vader al heel wat films heeft gemaakt, hoefde John David niet al te lang na te denken voordat hij met een antwoord kwam.

Nummer een
Volgens John David is Malcolm X de beste acteerprestatie van zijn vader. Zo zegt hij: "Het is bijna onmogelijk om iemand te spelen die zo bekend en beroemd is. Ik heb nog nooit iemand op zo'n manier in de huid zien kruipen die echt geleefd is zoals mijn vader dat deed".



Ook liet John David zich uit over andere acteurs die hem geïnspireerd hebben en waar hij diep van onder de indruk was. Het gaat hier om Robert de Niro in Raging Bull en Heath Ledger in The Dark Knight.

NieuwsFilm

meest populair