Meer beelden mysterieuze 'All of Us Strangers' met Paul Mescal

Meer beelden mysterieuze 'All of Us Strangers' met Paul Mescal

Andrew Scott en Paul Mescal belanden in een bijzondere 'Meet Cute'

Vanity Fair heeft nieuwe stills van All of Us Strangers online gezet. Naast Andrew Scott (Fleabag) en Paul Mescal (Aftersun), krijgen we nu ook een eerste blik op de andere personages uit deze mysterieuze romance-film.

All of Us Strangers is geregisseerd door topregisseur Andrew Haigh, die je zou kunnen kennen van 45 Years en Lean on Pete. Het verhaal is gebaseerd op de roman genaamd Strangers van Japanse schrijver Taichi Yamada.

All of Us Strangers
"De film volgt Adam (Scott), een 40-jarige schrijver wiens rommelige ontmoeting met zijn buurman Harry (Mescal) uitmondt in een tedere relatie."

"Ondertussen wordt Adam teruggetrokken naar zijn ouderlijk huis, waar hij zijn ouders terugvindt. Vreemd, want zijn ouders stierven in een tragisch ongeluk toen hij een kind was, maar hij vindt troost in het feit dat hij ze gewoon weer kan zien."

Verbinding
Haigh laat weten dat de verbinding tussen Scott en Mescal erg uitdrukkelijk en intens was. "Er was chemie tussen de twee letterlijk toen ik ze samen zag", zegt Haigh. "Ze waren allebei vrij onverschrokken."



Arthouse-topper
De cast van All of Us Strangers bestaat naast Scott en Mescal uit Jamie Bell en Claire Foy. Hiermee lijkt de film een echte hit te worden. De film verschijnt op 22 december in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum laat vooralsnog op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair