Radiostilte rondom de aankondiging van de nieuwe 'James Bond' zorgt voor uniek record

Radiostilte rondom de aankondiging van de nieuwe 'James Bond' zorgt voor uniek record

Wie wordt het nu en wanneer krijgen we het te horen?

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De acteur was voor een allerlaatste keer te zien in No Time to Die, maar wanneer krijgen we nu te horen wie hem opvolgt? Hoe dan ook, de volgende 007 breekt nu al een record.

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden dat No Time to Die uitkwam en alweer vier jaar geleden dat Craig zijn afscheid aankondigde. Dat levert nu een opvallende situatie op, aangezien de franchise nu een record verbreekt.

Wachten
In de zes decennia dat de filmfranchise bestaat hebben we nog nooit zo lang hoeven te wachten voordat een nieuwe Bond-acteur werd aangekondigd. We wachten nu dus al bijna 4 jaar, maar dit kan nog wel eens meer worden.

Dit is tamelijk opmerkelijk. Kijk eens naar Pierce Brosnan. Laatstgenoemde liet in februari 2005 weten niet langer 007 te zullen spelen. In hetzelfde jaar, in oktober om precies te zijn, werd Craig al aangekondigd. Brosnan nam ook snel het stokje over van Timothy Dalton. Toen zaten er zelfs maar twee maanden tussen.

Wie en wanneer
Het wachten kan dus nog wel eens even duren. Ondanks het feit dat Aaron Taylor Johnson en James Norton vaak worden genoemd, is het nog verre van zeker dat het een van de twee wordt.



De grote producente achter de franchise, Barbara Broccoli, zei al eerder dat het geen makkelijke taak is: "We willen eigenlijk gaan voor een jonge Bond, die zich dan 10 à 12 jaar kan binden aan de rol... Daar heeft niet iedereen trek in". Hou FilmTotaal in ieder geval in de gaten voor updates!

NieuwsFilm

meest populair