De 'Extraction'-films zetten een opvallend record neer voor Netflix

De 'Extraction'-films zetten een opvallend record neer voor Netflix

De streamingdienst zal een derde film zeker wel zien zitten.

Chris Hemsworth is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Thor in het MCU, maar daar blijft het niet bij. De geliefde acteur scoort de ene na de andere grote rol, zoals in de Extraction-films van Netflix. Dit is een nog groter succes dan verwacht.

De eerste Extraction-film, waarin Hemsworth in de huid kruipt van de keiharde huursoldaat Tyler Rake, verscheen in 2020 en werd erg goed onthaald. Niet zo heel gek dus, dat de streaminggigant het wel zag zitten om voor nog een vervolg te gaan.

Meer
Eerder dit jaar kwam het vervolg uit, waarin Hemsworth terugkeert. Ondanks het feit dat hij het loodje lijkt te leggen in het eerste deel, speelt hij wederom de hoofdrol in het actievolle vervolg. Ook deze film werd enorm veel bekeken op Netflix.

Het bekende regisseursduo, de Russo broertjes, delen nu enkele statistieken van de Extraction-blockbusters op Instagram. Het tweeluik is namelijk de grootste en succesvolste filmfranchise van de streamingdienst en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Bericht
Zo schrijven de Russo broers: "Een enorme felicitatie aan Chris Hemsworth, Sam Hargrave en de hele Extraction-familie. Jullie zijn Netflixs populairste franchise!". Bekijk het originele bericht hieronder.



Dat is nog niet alles. Beide films staan ook in de top 10 meest bekeken films op Netflix. Het lijkt dan ook al bijna zo goed als zeker dat er nog een derde deel aankomt. Gek is dit niet, gezien het open einde van het tweede avontuur.

NieuwsFilm

meest populair