De nieuwe wraakfilm 'Retribution' met Liam Neeson: kijken of skippen?

De nieuwe wraakfilm 'Retribution' met Liam Neeson: kijken of skippen?

De volgende wraakfilm van Liam Neeson komt er alweer aan.

Brits acteur Liam Neeson is al jaren bekend van zijn actiefilms, waarin hij bijna altijd wraak zoekt op een boosdoener. Je zou bijna vergeten dat hij de titelheld is uit Steven Spielbergs Schindler's List.

Zijn volgende film is uiteraard opnieuw een wraakfilm en nu heet de prent Retribution. Waar zijn films nog regelmatig zeer aardig worden ontvangen is dat bij deze film helaas niet het geval.

Retribution
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film van regisseur Nimród Antal (Predators) op slechts 30 procent na 40 recensies. Ook de 5,6 op de IMDb voorspelt weinig memorabels.

"Retribution blijkt enigszins afwijkend voor de hardcore fans van films waarin Liam Neeson wordt afgebeeld als een ouder die in gevaar is, maar in de meeste opzichten is deze thriller strikt standaardmateriaal," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Later in Nederland
Waar Retribution al in heel wat landen te zien is dit weekend, moeten we in Nederland wachten op 21 september. Mocht je de trailer nog niet hebben gezien, dan kun je dat nu hieronder.



NieuwsFilm

meest populair