Exclusief - 'Fast X' heeft speciale rol voor 91-jarige actrice: weet jij nog wie?

Exclusief - 'Fast X' heeft speciale rol voor 91-jarige actrice: weet jij nog wie?

Fast X is nu thuis op de buis te kijken.

In mei dit jaar verscheen de elfde film in de Fast & Furious-franchise in de wereldwijde bioscoopzalen. In Fast X waren heel wat verrassingen te zien. Naast de terugkeer van Gal Gadot en Dwayne Johnson had ook Rita Moreno een rol.

Moreno is te zien als Abuelita Toretto, de oma van Dom (Vin Diesel), Jakob (John Cena) en Mia (Jordana Brewster). Ze duikt op als de complete 'Fast'-familie in de tuin zit te eten.

Rita Moreno
Moreno komt uit Puerto Rico en ze heeft al een carrière van 70 jaar achter de rug. Zo was ze te zien in musicalfilms als Singin' in the Rain (1952), The King and I (1956) en West Side Story (1961 en 2021).

De actrice vertelde eerder aan People dat ze de rol accepteerde nadat haar kleinzoon Justin Fisher een ontmoeting had met Diesel en hem zijn oma voordroeg voor een rol in Fast X.

"Vin had al besloten dat hij mij in de film wilde hebben," gaf Moreno aan. "Maar Justin overtuigde mij om de rol te accepteren... hij schept er tegenover iedereen over op."

Fast X
Hieronder zie je een exclusieve featurette Cameo Rita Moreno. Sinds enkele dagen kun je Fast X ook thuis kijken via een digitale aankoop op bijvoorbeeld Pathe Thuis.



NieuwsFilm

meest populair