'Meg 2: The Trench' opvallend snel thuis op de buis te zien

'Meg 2: The Trench' opvallend snel thuis op de buis te zien

'Meg 2: The Trench' is bijna te zien vanaf je eigen bank.

Het nieuwe bioscoopsucces van Warner Bros., Meg 2: The Trench, is al opvallend snel op de buis te zien. Het haaien-spektakel zal waarschijnlijk binnenkort ook in Nederland verschijnen.

In Meg 2 moeten Jonas Taylor en de anderen het plotseling opnemen tegen kolossale megalodons en meedogenloze milieu-plunderaars. Om te overleven zullen ze de genadeloze roofdieren te slim af moeten zijn.

Huren of kopen
Sinds deze week is The Trench voor het Amerikaanse publiek op de buis te bekijken. De film kan gekocht of gehuurd worden, maar nog niet gestreamd.

De film presteerde erg slecht in Amerika. De kans is groot dat om die reden de film nu al thuis te zien is. Internationaal deed Meg 2 het wel goed en heeft tot nu toe al meer dan $251 miljoen opgebracht.

HBO Max
Het internationale succes zorgt er waarschijnlijk voor dat je in Nederland nog even moet wachten tot je de film vanaf je eigen bank kunt kijken. Warner Bros. heeft dit jaar al eerder films vroeg naar streaming gehaald, het zal dus niet verrassend zijn als The Meg binnenkort op HBO Max te zien zal zijn.



Rotten Tomatoes
The Trench scoort laag onder de recensenten. Met een 30% scoort de film zelfs nog lager dan deel een. Toch is het publiek wel enthousiast en geeft de film een mooie 72%: "Als het eenmaal op gang komt, levert Meg 2: The Trench het meeste van wat kijkers zoeken in een monsterfilm."



NieuwsFilm

meest populair