Al deze Marvel-cameo's kun je in 'Deadpool 3' verwachten

Al deze Marvel-cameo's kun je in 'Deadpool 3' verwachten

En het is zeker een alleraardigst lijstje geworden.

De productie van Deadpool 3 is niet zonder hindernissen verlopen. Ondanks een schrijversstaking, begon de opname in de vroege zomer in het VK, maar een acteursstaking in juli leidde tot een tijdelijke stopzetting. Gelukkig is er wel wat te melden over de cameo's.

Geruchten over het plot suggereren dat Deadpool gebruik zal maken van Cable's tijdmachine om Wolverine te redden voor zijn naderende dood intreedt. Dit leidt tot een avontuur in de Multiverse, waarin ze worden achtervolgd door Mobius.

De indrukwekkende cast
De bevestigde cast voor Deadpool 3 heeft een indrukwekkende line-up, met onder andere Ryan Reynolds die zijn rol als de ondeugende Wade Wilson opnieuw vertolkt. Hem zien we samen met favorieten als Hugh Jackman als Wolverine, Morena Baccarin als Vanessa en Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead.

Leslie Uggams keert terug als Blind Al, met Karan Soni als Dopinder, Stefan Kapicic die zijn stem leent aan Colossus, Shioli Kutsuna als Yukio en Rob Delaney als Peter. Daarnaast staat Jennifer Garner klaar om haar rol als Elektra Natchios uit de vroege jaren 2000 Daredevil-films opnieuw op te pakken, terwijl Emma Corrin een schurkenrol op zich neemt en het personage van Matthew Macfadyen gehuld blijft in mysterie.

Mogelijke cameo's
Wat betreft de terugkerende rollen, wordt beweerd dat een groot aantal bekende gezichten uit het X-Men-universum verschijnt, van Halle Berry als Storm tot Patrick Stewart als Professor X. Bovendien omvat de lijst enkele onverwachte verrassingen, zoals Ben Affleck als Daredevil en Julian McMahon als Doctor Doom.



NieuwsFilm

meest populair