'Ahsoka' nek-aan-nek met 'Mandalorian', HBO trekt stekker uit controversiële serie, en gemixt nieuws 'Alien'-serie

'Ahsoka' nek-aan-nek met 'Mandalorian', HBO trekt stekker uit controversiële serie, en gemixt nieuws 'Alien'-serie

Alleen op SerieTotaal komen alle nieuwtjes over series, tv en streaming samen in het Nederlands.

Met Ahsoka wordt het universum van Star Wars flink uitgebreid, en zijn wereldwijd miljoenen kijkers gegrepen door dit nieuwe avontuur. Ook is er zowel goed als slecht nieuws naar buiten gebracht over de aankomende Alien-serie. Dat, en meer, passeerde de laatste dagen op SerieTotaal.

Hieronder vind je een overzicht met de meest spraakmakende nieuwtjes van de afgelopen tijd.

De Star Wars-serie Ahsoka is een wereldwijde klapper voor Disney+
Gisteren werd bekend dat de Star Wars-serie Ahsoka net zo goed is bekeken als The Mandalorian, maar nu maakt Disney bekend hoe goed de serie het internationaal doet.

Het is namelijk bekend geworden dat de eerste aflevering inmiddels 14 miljoen keer is bekeken. Dit maakt de serie nummer 1 op de streamingdienst en is de meest bekeken titel geweest op Disney+ de afgelopen week.



Meest controversiële serie van dit jaar na 1 seizoen al gecanceld
Sam Levinson heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Er is veel negatieve kritiek gekomen op zijn hitserie Euphoria, maar ook zijn nieuwste serie The Idol met Lilly-Rose Depp is niet goed ontvangen.

Van de laatstgenoemde serie is nu bekendgemaakt dat er geen tweede seizoen zal volgen. Dit viel de makers van de serie zwaar, aangezien het altijd al de bedoeling was om meerdere seizoenen van The Idol te maken.

Goed en slecht nieuws voor langverwachte Alien-serie
Om te beginnen met het goede nieuws: Kit Young (Shadow and Bone) is de nieuwste toevoeging aan de cast van de prequel-serie. Young zou een eenjarige deal voor de serie hebben gesloten, waardoor dit geen invloed heeft op een eventueel derde seizoen van Shadow and Bone.

De opnames van de serie startten midden juli al in Thailand, maar zonder Sydney Chandler, die lid is van het stakende acteursgilde SAG-AFTRA. Veel van de andere castleden zijn lid van de Britse unie Equity, waardoor zij wel gewoon kunnen filmen. Het slechte nieuws is dat alle opnames zonder Chandler nu zijn afgerond, waardoor de productie alsnog moet worden stilgelegd.

NieuwsFilm

meest populair