Deze haaienhorror krijgt door megasucces nu al een vervolg

Deze haaienhorror krijgt door megasucces nu al een vervolg

The Black Demon is een megahit op Amazon Prime Video.

Dankzij een ontzettend succesvol streamingdebuut op Amazon Prime Video, is een vervolg op de op de Latino-markt gerichte haaienhorror The Black Demon haast zeker.

In de film zien we hoe een familie van voornamelijk Latino's vast komt te zitten op een olieboorplatform en het aan de stok krijgt met een reuzenhaai die mogelijk een dienaar is van de Azteekse god Tlaloc.

Hit bij het publiek
Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel en Julia Cesar Cedillo spelen de hoofdrol in de film, die slechts 10 miljoen dollar kostte om te maken.

De film werd in de Verenigde Staten op 28 april in de bioscopen uitgebracht, maar kon toen rekenen op vernietigende recensies (12% Rotten).

Haaien zijn hip!
Sindsdien zijn er recensies bij gekomen, waardoor de score staat op 31%. En hoewel de film slechts 3 miljoen dollar in de bioscopen binnenharkte, deed de film het een stuk beter op VOD en nu dus op Amazon Prime Video.



Zonder ook maar enige promotie van Amazon, stootte de haaienfilm grote Amazon-films als Red, White & Royal Blue en The Summer I Turned Pretty moeiteloos van de nummers 1 en 2 van meest bekeken titels in de Verenigde Staten.

Daarna bleef de film nog eens een week lang in de top 10 staan. Producent Javier Chapa gaf niet lang daarna door aan The Hollywood Reporter dat er hierdoor al gesproken wordt over een vervolg, ondanks dat er momenteel gestaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair