Algemeen

Owen Wilson in Marley & Me

door FilmTotaal op 20.02.2008 om 12:44 in Algemeen
Owen Wilson gaat weer in een film spelen nadat hij vorige zomer een einde aan zijn leven probeerde te maken. De 39-jarige acteur begint op 10 maart met de opnamen van 'Marley & me', waarin ook Jennifer Aniston een rol heeft. Dat heeft filmmaatschappij 20th Century Fox bekendgemaakt.

De komedie draait om een koppel dat overweegt om aan kinderen beginnen, maar om te oefenen eerst een hond in huis neemt. Het blaffertje blijkt echter heel wat lastiger dan de twee hadden verwacht. De film moet met kerst in de bioscoop draaien.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CGW

Avatar

....FT is tegenwoordig een beetje traag met nieuws plaatsen....nu.nl is al tijden uren of zelfs dagen eerder! Wel goed voor Owen, weer in the running te zijn!

Darthmar

Avatar

Mischien zijn ze te druk bezig met het nieuwe FT?

fokkeyou

Avatar

Goed om te horen dat hij weer op de goede weg is. Ik wens hem het beste en hoop dat deze film een geslaagd project wordt.

Thiver

Avatar

Klinkt als een BNN-programma...

fokkeyou

Avatar

Thiver "Klinkt als een BNN-programma..."


De Nederlandse nasynchronisatie gaat dan ook 'Hondje te huur' heten... B-)

Calva

Avatar

CGW "....FT is tegenwoordig een beetje traag met nieuws plaatsen....nu.nl is al tijden uren of zelfs dagen eerder! Wel goed voor Owen, weer in the running te zijn!"

stuur dan even een linkje met het nieuws naar de FT-redactie. Zo kan je ervoor zorgen dat het op FT komt te staan! Smiley face

Feoreunn

Avatar

Met Jennifer Aniston? Dan gaat hij het binnenkort nog eens proberen waarschijnlijk...

merijnsa

Avatar

Ik denk dat dit een ho-shit-de-hond-is-ontzettend- vies-en-gaat-met-zijn-smerige-poten- het-hele-huis-kapot-maken-terwijl-de- schoonouders-er-zijn-komedie wordt.

Captain Malcolm Reynolds

Avatar

Vreemd dat jullie geen woord reppen over dat dit zijn eerste project is sinds zijn zelfmoordpoging in augustus 2007. Toen slikte Wilson pillen en sneed zijn polsen door. Hij lag een tijd in het ziekenhuis en vroeg de media om hem in alle rust te laten herstellen.

Thiver

Avatar

Captain Malcolm Reynolds "Vreemd dat jullie geen woord reppen over dat dit zijn eerste project is sinds zijn zelfmoordpoging in augustus 2007. Toen slikte Wilson pillen en sneed zijn polsen door. Hij lag een tijd in het ziekenhuis en vroeg de media om hem in alle rust te laten herstellen."

Welk deel van de zin "Owen Wilson gaat weer in een film spelen nadat hij vorige zomer een einde aan zijn leven probeerde te maken," begrijp je niet?

NieuwsFilm

meest populair