3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Nope (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Michael Wincott, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Paardentrainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen boerderij net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en spotten op een dag een vliegende schotel tussen de wolken. Een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.



Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: HBO Max
William Somerset, een doorgewinterde rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat samen met zijn enthousiaste nieuwe partner David Mills wanhopig op zoek naar een seriemoordenaar wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.



Wrong Turn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Te zien op: HBO Max
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair