Acteurs uit erotische Netflix-film 'Happy Ending' schamen zich voor de film: "behoorlijk intiem"

Acteurs uit erotische Netflix-film 'Happy Ending' schamen zich voor de film: "behoorlijk intiem"

Alle pikante scènes kunnen voor behoorlijk wat ongemakkelijke momenten met de familie zorgen.

Netflix brengt elke maand weer de nodige films en series uit. Enkele dagen geleden verscheen ook de Nederlandse Happy Ending. Een tip: deze kun je beter niet met je ouders kijken.

Happy Ending is de nieuwe film van Joosje Duk, o.a. bekend van Snuf de hond en het spookslot en Publieke werken. Dit zijn tamelijk brave films, maar dat is Happy Ending, zoals de titel het ook al aangeeft, allesbehalve.

Verhaal
De film volgt het verhaal van een koppel, Luna en Mink, die precies een jaar samen zijn. Alles lijkt perfect tussen de twee te gaan, maar dan komt de kijker erachter dat Luna al haar orgasmes faket.

Op aanraden van een vriendin besluit ze voor een threesome te gaan, maar dit zal haar leven drastisch veranderen.

Seksscènes
De film zit dan ook bomvol intieme en pikante scènes, iets waar de cast geen moeite mee heeft. Wel weten ze dat ze het niet samen zullen kijken met hun ouders. Zo zeggen verschillende castleden: "Ja, de film is zeker ongemakkelijk om samen met mijn ouders te kijken".


Hoofdrolspeelster Gaite Jansen laat zich er ook over uit: "Het is altijd heel gek om jezelf terug te zien op film. Ik vind het wel superleuk dat deze hele film over seks gaat maar ik heb me nooit geseksualiseerd gevoeld. Dat is in mijn geval een godswonder want dat gebeurt nog wel eens..."

Derde wiel
Joy Delima, die de derde persoon speelt van de threesome, heeft er ook iets over te vertellen: "Orgasmes spelen is wel iets aparts. Het is veel intenser en intiemer om te tonen dan dat ik naakt voorbij zou rennen. Dan kan ik zeggen: "Kijk maar" maar dit is iets waarvan ik zeg "Liever niet!""



NieuwsFilm

meest populair