Netflix verwijderalarm: deze wereldberoemde blockbusters staan nog maar enkele dagen online

Netflix verwijderalarm: deze wereldberoemde blockbusters staan nog maar enkele dagen online

De 'Taken'-trilogie, meerdere 'Mission: Impossible'-film en de sterk onthaalde 'Vice' verdwijnen binnenkort.

Ondanks het feit dat er vandaag de dag steeds meer streamingdiensten zijn, is Netflix nog steeds de grootste. Dat willen ze blijven ook, waardoor ze elke week de nodige films en series toevoegen. Om daar plaats voor te maken, moeten wel enkele topfilms verwijderd worden.

Volgende week wordt er dan ook heel wat moois van de streaminggigant gehaald. Hier hoort bijvoorbeeld ook de Taken-trilogie bij. Het tweede en derde deel is dan misschien wel niet zo goed als het origineel, maar de eerste film staat nog als een huis en wordt gezien als een van Liam Neesons beste films.



Meer
Daar blijft het echter niet bij. Een andere wereldberoemde franchise zal vanaf volgende week niet langer op Netflix te zien zijn. Het gaat hier om twee Mission Impossible-films, namelijk Ghost Protocol uit 2011 en Rogue Nation uit 2015.

Hierin is Tom Cruise natuurlijk weer te zien als de geliefde Ethan Hunt. Beide blockbusters scoren sterk en waren box-office successen. Mocht je een van de bovenstaande films willen zien, wees er dan snel bij, want ze staan alleen nog maar tot 13 september op de streamingdienst.



Vice
Een andere film die niet meer al te lang online staat is Vice van Adam McKay. De regisseur maakte al eerder de sterk onthaalde The Big Short met o.a. Christian Bale. Beide mannen besloten opnieuw in zee met elkaar te gaan om een biopic over Dick Cheney te maken.



Mocht je Vice, met een onherkenbare Bale, nog willen zien, moet je ook niet te lang wachten. Deze film zal op 15 september van Netflix gehaald worden.

NieuwsFilm

meest populair