Hoe heeft Quentin Tarantino deze 'Pulp Fiction'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft Quentin Tarantino deze 'Pulp Fiction'-blooper over het hoofd gezien?

Zelfs de allerbeste regisseurs maken wel eens foutjes maar dit is toch wel een hele grote.

Het komt wel vaker voor dat er bloopers blijven zitten in een film. Zelfs de grootste regisseurs maken wel eens foutjes. Quentin Tarantino is geen uitzondering op de regel, want met de geliefde Pulp Fiction begaat hij toch wel een behoorlijke blunder.

Tarantino heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Reservoir Dogs of de recentere Django Unchained, maar in de ogen van de nodige filmfanaten is Pulp Fiction zijn beste werk. Dat betekent echter niet dat de film perfect is.

Verhaal
Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) moeten de geheimzinnige zwarte aktetas van hun baas, Marcellus Wallace (Ving Rhames), ophalen. Dit loopt echter bijna verkeerd af, aangezien een iemand het vuur opent op Vega en Winnfield.

Wonder boven wonder overleven de twee mannen het, die vervolgens wraak nemen op hun aanvaller en hem neerschieten. Wanneer Winnfield zich omdraait, ziet hij de kogelgaten in de muur achter zich. Er is echter een klein probleempje.

Foutje
Als je goed oplet gedurende de scene, zie je de kogelgaten al achter Winnfield in de muur zitten voordat er op ze geschoten wordt. Het is onduidelijk of de cameraman niet op de juiste plek stond, maar het is toch opvallend dat dit in de film is blijven zitten.



Tarantino staat ook bekend als een perfectionist en plant alles tot in de nopjes, dus het is tamelijk opmerkelijk dat hij dit over het hoofd heeft gezien. Bekijk het moment hierboven terug vanaf 4:00.

NieuwsFilm

meest populair