Netflix en Natalie Portman onthullen hun duistere film 'May December'

Netflix en Natalie Portman onthullen hun duistere film 'May December'

Net zoals de titel het al aangeeft zal de film vanaf december op de streamingdienst te zien zijn.

Eerder vandaag verscheen nog de trailer van de Netflix animatiefilm Chicken Run: Dawn of the Nugget, maar daar blijft het niet bij. De streaminggigant zet nu ook een teaser trailer van May December online.

Tijdens het Cannes Film Festival zaten meerdere grote studio's achter de rechten van de film aan, maar uiteindelijk ging Netflix ermee aan de haal. Goedkoop was het niet, maar het lijkt vooralsnog een goede zet, aangezien de film sterk onthaald wordt.

Ontvangst
In May December zijn de hoofdrollen weggelegd voor Natalie Portman en Julianne Moore. Ook de regisseur mag er zijn. Deze werd namelijk gemaakt door Todd Haynes, o.a. bekend van Carol en Dark Waters.

Tijdens de première in Cannes was er een staande ovatie van acht minuten, maar daar blijft het niet bij. Op Rotten Tomatoes staat de film na 57 reviews al op een hele mooie 89%, terwijl de film op IMDb voorlopig een 7,3 scoort.

Verhaal
Gracie (Moore) vormt een stel met de jongere Joe (Charles Melton) met wie ze drie kinderen heeft. Hun romance werd 20 jaar eerder breed uitgesmeerd in de media, onder meer door hun leeftijdsverschil en doordat hij in loondienst bij haar werkzaam was.



Terwijl de kinderen stilaan hun hogere studies aanvatten, komt de beroemde actrice Elizabeth Berry (Portman) het gezin observeren ter voorbereiding van filmopnames.

NieuwsFilm

meest populair