'The Last of Us' bedenker neemt nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film voor zijn rekening

'The Last of Us' bedenker neemt nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film voor zijn rekening

Het zou wel kunnen dat de grote staking in Hollywood roet in het eten gooit...

Het eerste seizoen van The Last of Us was een groot succes. Hier is Craig Mazin voor een groot deel verantwoordelijk voor. Hij is nu dan ook aangesteld om een nieuwe Pirates of the Caribbean-film voor zijn rekening te nemen!

Er is echter een klein probleempje: in Hollywood vindt er op dit moment een grote staking plaats. Talloze schrijvers en acteurs hebben besloten te stoppen met werken aangezien ze niet genoeg betaald krijgen en ze steeds meer vervangen worden door AI.

Verhaal
Mazin is wel al aan het verhaal begonnen. Alleen stond hij er niet voor. Hij kon namelijk rekenen op de hulp van Ted Elliot, die al jarenlang werkt aan de wereldberoemde franchise. Samen hebben ze al een verhaal klaarliggen en blijkbaar was Disney onder de indruk.

Mazin laat zich er nu over uit: "We hebben het erover gehad met Disney. In eerste instantie dachten we beiden: "Dit wordt niks, ons script is knettergek". Maar nee. ze gingen ervoor! Het is een heel gaaf verhaal, maar vanwege de staking zullen we moeten wachten..."

Wat te verwachten
Het is onduidelijk of het gaat om een geheel nieuwe film of een van de twee projecten waar Pirates of the Caribbean-producent Jerry Bruckheimer het al een hele tijd geleden over heeft gehad. Bruckheimer zei enige tijd geleden het volgende.



"We hebben twee 'Pirates'-films voor ogen. Eentje is met Margot Robbie, de andere met een veel jongere cast. We hebben wel nog tijd nodig voor de film met Robbie, terwijl die met de jongere cast al flink is gevorderd. Hopelijk kunnen we snel verder met beide projecten".

NieuwsFilm

meest populair