Netflix komt met eerste beelden 'Pain Hustlers' met Emily Blunt en Chris Evans

Netflix komt met eerste beelden 'Pain Hustlers' met Emily Blunt en Chris Evans

Een veelbelovende film van regisseur David Yates met twee toppers in de hoofdrol.

Netflix heeft nieuwe beelden gedeeld van Pain Hustlers. In deze veelbelovende film spelen niemand minder dan Emily Blunt (Jungle Cruise) en Chris Evans (Captain America) de hoofdrollen.

Pain Hustlers is gebaseerd op een gelijknamig artikel van de New York Times uit 2021 over hoe een medisch bedrijf in een enorm fraudeschandaal belandde. Sony kocht de rechten voor deze film.

Het verhaal
Blunt speelt Liza Drake, een wanhopige alleenstaande moeder met een sterk zakelijk gevoel, weet een baan te scoren bij een farmaceutische startup. Ze krijgt de opdracht om de pijnmedicatie die het bedrijf produceert te slijten aan dokters.

Dat doet ze samen met haar collega Pete Brenner (Evans), die tot alles bereid is om veel geld te verdienen. Ze heeft echter niet door dat ze onderdeel uitmaakt van een gevaarlijk afpersingsplan, waarvan de gevolgen uiteindelijk dodelijk blijken te zijn.

En verder
De regie is in handen van David Yates. Hij was verantwoordelijk voor vier van de acht Harry Potter-films en alle Fantastic Beasts-delen. Aan Entertainment Weekly vertelt de regisseur dat hij na al dat toverspektakel terug wilde naar de basis.



In de Verenigde Staten zal Pain Hustlers vanaf 20 oktober in een beperkt aantal bioscopen draaien. Een week later wordt de prent wereldwijd uitgebracht op streaming door Netflix.

NieuwsFilm

meest populair