Nieuwe Stephen King-film wordt "bruut gewelddadig"

Nieuwe Stephen King-film wordt "bruut gewelddadig"

De prequel op Pet Sematary moet een genot worden voor alle horrorfans!

Stephen King zorgt vrijwel altijd voor gruwelijke films waar horrorfans hun vingers bij af kunnen likken. Ook de franchise van Pet Sematary is hartstikke populair. Binnenkort komt daar een nieuwe aanwinst bij en die bevat wederom 'bruut geweld'.

Pet Sematary: Bloodlines is een prequel op de welbekende Stephen King-titel. De film verschijnt helaas niet in de bioscoop, maar is direct op Paramount+ te zien. In Nederland verschijnt deze naar verwachting na de release van 6 oktober op SkyShowtime.

Bruut geweld
De nieuwe film is gebaseerd op een ongepubliceerd hoofdstuk van het oorspronkelijke boek. Daar mogen we veel van verwachten, want de film heeft inmiddels een R-rating ontvangen voor veel geweld, bloedvergieten en grof taalgebruik.

Volgens Filmratings.com mogen we dus rekenen op een grote portie 'bruut geweld'. Het belooft meteen veel goeds, al weten we nog al te veel over de film zelf.

Eeuwenoud kwaad
Bloodlines vertelt het verhaal van een jongere Jud Crandall, een van de personages uit Pet Sematary. Hij moet in zijn geboorteplaats Ludlow blijven na het ontdekken van een sinister geheim.

Jud blijkt een duistere familiegeschiedenis te hebben en uiteindelijk moeten hij en zijn jeugdvrienden het opnemen tegen een eeuwenoud kwaad dat alles en iedereen op zijn pad dreigt te vernietigen.



NieuwsFilm

meest populair