Megan Fox krijgt rol in de 'Mortal Kombat'-franchise

Megan Fox krijgt rol in de 'Mortal Kombat'-franchise

De actrice kruipt opnieuw in de huid van een vampier en je kan haar nu zelf spelen.

Megan Fox is de laatste jaren druk bezig. Zo was ze dit jaar te zien in Johnny & Clyde en in de serie Dave, maar ze heeft ook nog genoeg projecten op haar agenda staan. Hier hoort ook Mortal Kombat bij.

Het gaat hier echter niet om een film, maar een videospel. Enige tijd geleden maakte de actrice al reclame voor een andere bekende game, Diablo IV, maar nu gaat ze nog een stapje verder. Ze verleent nu namelijk haar stem aan een geliefd Mortal Kombat-personage.

Spel
De nodige gamers kunnen niet wachten op Mortal Kombat 1. Dit is alweer het zoveelste deel, maar deze videospel-franchise is wereldberoemd en enorm geliefd. De reclames die voor het videospel gemaakt worden, zijn zeker indrukwekkend.

Al eerder kwam er een reclame langs waarin Dave Bautista Mortal Kombat 1 in het zonnetje zet, maar nu doet ook Fox dat. De actrice, o.a. bekend van Transformers, zal te horen te zijn als de vampier Nitara.

Filmpje
Fox zegt nu het volgende hierover: "Nitara komt uit een speciale wereld en is een soort van vampier. Ze is slecht, maar ergens ook goed. Ze probeert namelijk haar mensen te redden, dus ik vind dat zelf heel cool. Ik ben een grote fan van haar".



"Bovendien is Nitara een vampier, en dat doet ergens ook wel een belletje rinkelen" grapt Fox. De actrice was natuurlijk ook te zien in de film Jennifer's Body. In de bovenstaande trailer lijkt er zelfs een referentie te zitten naar deze blockbuster. Kun jij hem spotten?

NieuwsFilm

meest populair