Gandalf-acteur Ian McKellen denkt niet aan pensioen: "Waarom zou ik stoppen?

Gandalf-acteur Ian McKellen denkt niet aan pensioen: "Waarom zou ik stoppen?

"Zolang mijn knieën nog werken en mijn geheugen nog intact is blijf ik werken"

Legendarisch acteur Ian McKellen is inmiddels 84 en werkt al meer dan 60 jaar als acteur. Maar hij is voorlopig niet van plan om met pensioen te gaan.

Hoewel McKellen al decennialang te zien was in films en televisieseries, waren het zijn rollen als Magneto in X-Men en natuurlijk Gandalf in The Lord of the Rings die de acteur bekend maakte bij het grote publiek.

"Waarom zou ik met pensioen gaan?"
In een interview met Variety laat de acteur weten niet van plan te zijn om te stoppen met acteren.

"Ik ga met pensioen om wat te doen?" Zegt McKellen. "Ik heb nog nooit zonder werk gezeten maar ik besef maar al te goed dat er elk moment iets kan gebeuren waardoor ik niet meer kan werken. Mijn knieën werken nog en mijn geheugen is nog intact, dus waarom zou ik niet blijven werken. Ik ben inmiddels best wel goed in dit acteer-gebeuren."



Magneto
Op dit moment staan er geen films gepland met de acteur, maar er gaan al jaren geruchten dat McKellen terug zal keren als Magneto.

Onlangs vertelde Patrick Stewart, die Professor X speelt in X-Men, dat hij en McKellen nog niet klaar zijn met hun rollen in de X-Men-films.

Deadpool
Er bestaat een kans dat we McKellen kunnen zien als Magneto in Deadpool 3. De film, met Ryan Reynolds in de hoofdrol, zou volgens de geruchten een reeks aan cameos van X-men karakters bevatten. In ieder geval keert Hugh Jackman terug als Wolverine.

NieuwsFilm

meest populair