Onwaarschijnlijk duo in 'The Burial': Tommy Lee Jones en Jamie Foxx

Onwaarschijnlijk duo in 'The Burial': Tommy Lee Jones en Jamie Foxx

De film zal volgende maand al te zien zijn op Amazon Prime.

Tommy Lee Jones was jarenlang een van de grote gezichten in Hollywood, maar doet het de laatste jaren toch heel wat rustiger aan. Jamie Foxx daarentegen scoort de ene na de andere rol. Nu hebben de twee acteurs getekend voor een dezelfde film, genaamd The Burial.

Jones, o.a. bekend van de iconische Men in Black-franchise en pareltjes als No Country for Old Men en Lincoln, acteert de laatste jaren niet meer zo heel erg veel. Eerder dit jaar was hij dan wel nog te zien in de sterk onthaalde Finestkind, maar dit was zijn eerste film in meer dan 3 jaar tijd.

Verhaal
The Burial is volgens IMDb ook de enige film die hij op zijn agenda heeft staan. Hij zal hierin een van de hoofdrollen vertolken. Ook Foxx speelt een belangrijke rol. Enige tijd geleden ging het niet zo goed met de geliefde acteur, maar hij schijnt nu gelukkig weer de oude te zijn.

De film zal op Amazon Prime komen te staan en duikt in de wereld van uitvaartcentra. De failliete eigenaar van een uitvaartcentrum besluit een rivaliserend zakenman aan te klagen over een mislukte zakendeal. De eigenaar huurt vervolgens een flamboyante advocaat in om de zaak te behandelen.

Trailer
The Burial werd gemaakt door regisseuse Maggie Betts, o.a. bekend van The Carrier en Novitiate. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair