Laatste film van Quentin Tarantino brengt hem terug naar unieke locatie

Laatste film van Quentin Tarantino brengt hem terug naar unieke locatie

Tarantino gaat terug naar de plek waar het allemaal begon voor hem.

31 jaar geleden begon Quentin Tarantino aan zijn eerste onafhankelijke film, getiteld Reservoir Dogs. Niet lang daarna, in 1994, hielp Pulp Fiction om hem zijn reputatie te vestigen als opmerkelijke en originele filmmaker.

Onlangs heeft Tarantino namelijk de plannen gedeeld voor zijn allerlaatste film The Movie Critic. Voor zijn tiende film keert hij terug naar de allereerste locatie waar het allemaal begon. Hij hoopt in de herfst van 2023 terug te beginnen met filmen en de filmlocatie wordt: Los Angeles - Californië.

Keuze voor Californië
Hij heeft gekozen voor de Stad van de Engelen, omdat hij er zijn carrière begon en hij het de filmhoofdstad van de wereld beschouwt. Daarover zegt hij: "Er gaat niets boven filmen in mijn geboortestad; de crews zijn de beste waarmee ik ooit heb samengewerkt, en de locaties zijn geweldig."

Met de productie van The Movie Critic in Californië is het duidelijk dat de regisseur van plan is om van zijn laatste film een bijzondere ervaring te maken. Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de film en de betrokken acteurs, is het duidelijk dat hij hiermee terug wil kijken op zijn lange carrière.

Tarantino's toekomst
Tarantino's toekomst na The Movie Critic is vooralsnog een mysterie. Hoewel hij ook interesse heeft getoond in het ontwikkelen van televisieseries, zal zijn focus voorlopig liggen op het verhaal van een schrijver in het Californië van de jaren 70.



NieuwsFilm

meest populair