Meer 'Harry Potter' films in de maak? Regisseur David Yates sluit niets uit

Meer 'Harry Potter' films in de maak? Regisseur David Yates sluit niets uit

David Yates heeft wel interesse in meer films van the Wizarding World.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal dat er misschien nog wel meer Lord of the Rings en Harry Potter-films zullen uitkomen. Nu laat regisseur David Yates weten dat hij hier misschien wel interesse in heeft.

Enkele dagen geleden zei de grote Warner Bros.-baas, David Zaslav, dat zij beschikken over de rechten van allerlei grote franchises en hier dus ook meer films en series van willen maken. Er komt sowieso al een Harry Potter-serie aan, maar Yates wil best wel meer films maken.

Reactie
Yates maakte heel wat Harry Potter-films en was ook verantwoordelijk voor de Fantastic Beasts-trilogie. Hij heeft dus zeker meer dan genoeg ervaring en kent de Wizarding World behoorlijk goed. Hij sluit een terugkeer dan ook niet uit.

De regisseur was recentelijk aanwezig op het Toronto International Film Festival, waar hij zich hierover uitliet: "We hebben het hier nog niet over gehad. We zeiden dat we er gewoon wat tijd over zouden laten gaan en dan verder kijken. Ik sluit de deur echter niet. Ik zeg nooit nooit".

Hoe en wat
Er mag dan wel een nieuwe serie aankomen, waar elk seizoen zich zal focussen op een boek van de reeks, over een film is vooralsnog weinig bekend.



Sommige mensen willen maar wat graag een verfilming van Harry Potter and the Cursed Child zien, maar het is nog niet duidelijk of het hier van gaat komen.

NieuwsFilm

meest populair