Indrukwekkende eerste teaser trailer van apocalyptische film 'The End We Start From'

Indrukwekkende eerste teaser trailer van apocalyptische film 'The End We Start From'

Jodie Comer speelt de hoofdrol, maar ook de rest van de cast mag er zijn.

Een nieuwe Benedict Cumberbatch-film is eigenlijk altijd wel iets om naar uit te kijken. Hetzelfde kan gezegd worden van Jodie Comer, die sinds enkele jaren een van de grote gezichten is geworden in Hollywood. Een film waarin beide acteurs te zien zijn is dan ook wel een must-see en dat is The End We Start From dus ook.

The End We Start From werd geregisseerd door Mahalia Belo. Zij is voornamelijk bekend van series als Requiem en The Long Song. Dit wordt haar eerste echte blockbuster, waar ze dus twee grote namen voor wist te strikken, maar ook de rest van de cast mag er zijn.

Team
De hoofdrol is weggelegd voor Comer, maar ook Cumberbacth speelt een belangrijke rol. Mark Strong is echter ook in de film te zien. The End We Start From is gebaseerd op het geliefde boek van Megan Hunter.

Het verhaal speelt zich af in Londen, dat door een ecologische ramp wordt getroffen. Na grote overstromingen staat de hoofdstad van Engeland onder water. Te midden van de chaos raakt een jong gezin elkaar kwijt. Een moeder (Comer) poogt met haar pasgeboren baby haar weg naar huis terug te vinden en zich een weg te banen door het moederschap.

Ontvangst
Tot nu toe is de film sterk onthaald. Op IMDb staat The End We Start From voorlopig op een hele nette 7,7. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, maar we kunnen wel al genieten van de indrukwekkende teaser trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair