Angstaanjagende horrorfilm 'Talk to Me' is binnenkort thuis te bekijken

Angstaanjagende horrorfilm 'Talk to Me' is binnenkort thuis te bekijken

De meest gruwelijke film van het jaar is binnenkort verkrijgbaar op DVD.

Het wordt bestempeld als de meest gruwelijke horrorfilm van het jaar. Hoewel je A24's hit Talk to Me op dit moment nog in de bioscoop kan bekijken, zou je misschien binnenkort thuis al kunnen gruwelen bij de film. Net op tijd voor Halloween.

Talk to Me is de nieuwste aanwinst van de geprezen studio A24. De blockbuster is op dit moment zelfs zo'n succes, dat een tweede deel al is aangekondigd.

Op DVD
Voordat het vervolg weer in de bioscopen verschijnt, kan je eerst thuis een potje griezelen met de nieuwe horrorfilm. Talk to Me heeft namelijk een DVD release te pakken!

Vanaf 3 oktober - gelukkig net op tijd voor Halloween dit jaar - is de film verkrijgbaar op DVD. In de Verenigde Staten is de horror al digitaal te zien, al moeten we daar in Nederland nog even op wachten.

Geesten
In Talk to Me volgen we Mia. Ze gelooft niets van de viral video's waarin tieners via een volgekladde hand in contact komen met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een seance plaats zal vinden, is ze vastberaden om het zelf eens uit te proberen.

Het duurt niet lang voordat de vriendengroep verslaafd raakt aan de adrenaline die gepaard gaat met het mysterieuze contact. Natuurlijk loopt het feestje met geesten volledig uit de hand...



NieuwsFilm

meest populair