Eerste recensies van Taika Waititi's 'Next Goal Wins': top of flop?

Eerste recensies van Taika Waititi's 'Next Goal Wins': top of flop?

Het lijkt er vooralsnog precies tussenin te liggen, maar de cijfers verschillen.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er een clip voorbij van Taika Waititi's nieuwe film, genaamd Next Goal Wins. De eerste recensies staan nu online. Wordt de komediefilm goed onthaald of is het toch een misser?

De verwachtingen waren hoog. Waititi wist hoge ogen te gooien met films als Thor: Ragnarok en Jojo Rabbit, maar zijn laatste superheldenfilm, Thor: Love and Thunder, vonden de meeste mensen toch beduidend minder.

Verhaal
In Next Goal Wins is de hoofdrol weggelegd voor de geliefde acteur Michael Fassbender. Hij kruipt in de huid van de Nederlandse coach Thomas Rongen.

Het team van Amerikaans Samoa verloor in 2001 met 31-0, wat nog steeds geldt als het grootste verlies ooit in een wedstrijd tussen landen. Aan Rongen de taak om ervoor te zorgen dat het team eindelijk hun allereerste goal maakt, maar zullen ze hierin slagen?

Eerste recensies
Op Rotten Tomatoes staat Next Goal Wins voorlopig op een teleurstellende 59% na 17 reviews. JoBlo's filmrecensent Chris Bumbray noemt de film "onspectaculair maar vermakelijk" en daar lijken de andere critici het mee eens te zijn.



Het IMDb punt is wel gelukkig iets beter. Na 52 stemmen staat hij hier voorlopig op een 7,2. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid ergens tussen november en januari zijn.

NieuwsFilm

meest populair