Sensuele film op Netflix trekt heel wat kijkers en knalt de Top 10 binnen

Sensuele film op Netflix trekt heel wat kijkers en knalt de Top 10 binnen

Fifty Shades Freed is het derde deel in de reeks en doet het nu goed in de Netflix Top 10.

De boekenreeks Fifty Shades of Grey of Vijftig tinten grijs van schrijver E.L. James startte in 2001 en wist velen te binden. Geen wonder dat er een verfilming kwam. Nu staat de reeks op Netflix, inclusief het afsluitende deel Fifty Shades Freed. De laatste staat nu in de Netflix Top 10, op plekje tien.

Net als de tweede film komt het derde deel Fifty Shades Freed van regisseur James Foley. Netflix omschrijft de afsluiter als "sensueel" en "romantisch". Je ziet in de derde film rollen van onder meer Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Luke Grimes en Rita Ora.

Zwak ontvangen
Voor de fans van de reeks maakt de ontvangst waarschijnlijk niet zoveel uit, maar deze was niet opvallend te noemen. Eerder zwak. Op Rotten Tomatoes bleef de Tomatometer hangen op 11 procent en de IMDb noteert niet hoger dan een 4,5/10.

"Fifty Shades Freed brengt zijn zinnenprikkelende trilogie tot een onhandig einde, wat zorgt voor een filmfranchise die afsluit met een duidelijk ontevreden menage à trois," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Fifty Shades Freed en de twee eerdere films graag een keer kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.


In het derde deel beginnen de pasgetrouwde Anastasia en Christian net een beetje te genieten van hun leven samen wanneer een schimmige figuur van vroeger hun onbezorgde toekomst bedreigt.

NieuwsFilm

meest populair