'Bad Boys 4': Nieuwe details bekendgemaakt door regisseur Adil El Arbi

'Bad Boys 4': Nieuwe details bekendgemaakt door regisseur Adil El Arbi

De Belgische regisseur laat zich er erover uit en zo te zien krijgt Martin Lawrence nog meer te doen.

In 1995 kwam de eerste Bad Boys-film uit. Pas in 2003 kwam het vervolg uit, maar het derde deel, Bad Boys For Life, kwam pas in 2020 uit. Wel hoeven we niet al te lang te wachten op het vierde deel. Dit is wat we daar tot nu toe al over weten.

Het Belgische regisseursduo, Bilall Fallah en Adil El Arbi, wisten hoge ogen te gooien met de laatste blockbuster. De film werd tamelijk sterk onthaald en mag ook een box-office succes genoemd worden. Niet zo heel gek dus, dat ze snel werden gevraagd voor een vierde hoofdstuk.

Reactie
De twee filmmakers laten zich er nu over uit: "We weten het nog niet zeker, maar we hebben wel een idee voor de titel. We denken dat we gaan voor 'Bad Boys Ride or Die', want 'Bad Boys 4 Life' hebben we al gebruikt. We wisten natuurlijk niet dat er nog een vierde film zou komen".

Ook weet het duo wat ze ongeveer van plan zijn: "We hebben al een idee. We gaan voor een iets komischer verhaal. Het derde deel was tamelijk dramatisch, maar nu willen we mensen weer aan het lachen krijgen".

Lol
Zo eindigen ze door te zeggen: "We willen dat iedereen met een glimlach de bioscoop verlaat, wat dus betekent dat alles afhangt van Martin Lawrence. Dit wordt zijn verhaal". Het vierde deel zal volgende zomer te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair