Veel geweld onder het water in adembenemende trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom'!

Veel geweld onder het water in adembenemende trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom'!

Aquaman and the Lost Kingdom met James Wan draait vanaf 21 december in de bioscopen: nu de trailer.

Na de teaser van een aantal seconde hebben we nu de volledige eerste trailer voor Aquaman and the Lost Kingdom van regisseur James Wan, die in 2018 ook het succesvolle eerste deel opleverde.

De film van Warner Bros. staat gepland voor een release op 21 december dit jaar en naar verluidt heeft de film maar weinig of helemaal niets te maken met het grotere DC Extended Universe, los van dat Aquaman (Jason Momoa) in de eerdere films te zien is.

The Lost Kingdom
Andere namen in het vervolg zijn Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II en Nicole Kidman. Ze spelen respectievelijk Orm Marius, Mera, David Kane / Black Manta en voormalig koningin Atlanna.

In The Lost Kingdom zien we hoe Black Manta de kracht van de Black Trident gebruikt om wraak te nemen op Aquaman, iets dat hem in het eerste deel niet lukte. Aquaman realiseert dat hij de hulp nodig heeft van zijn broer Orm, de schurk uit de eerste film.

December
Dolph Lundgren zien we weer als King Nereus en Randall Park keert terug als Dr. Stephen Shin. Vanaf 21 december zien we Aquaman and the Lost Kingdom in de Nederlandse bioscopen.


De eerste film wist in 2018/2019 zo'n $1.148 miljoen op te leveren aan de wereldwijde bioscoopzalen. De ontvangst was redelijk met 65 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Affiche
Hieronder zie je het bijbehorende affiche met daarop Momoa's Aquaman: "The Tide is Turning".



NieuwsFilm

meest populair