Regisseur 'Aquaman 2' eens met de fans: trailer voor de trailer is "belachelijk"

Regisseur 'Aquaman 2' eens met de fans: trailer voor de trailer is "belachelijk"

James Wan is net zoals de nodige filmfanaten geen fan van de trailer van de trailer.

Er vinden de laatste paar maanden heel wat veranderingen plaats bij DC. Enige tijd geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas en hij heeft de nodige plannen. Over de laatste blockbuster van het 'oude' DC wordt nu echter flink gelachen, zelfs door de regisseur.

Het gaat hier om het Aquaman-vervolg, genaamd Aquaman and the Lost Kingdom. Deze film komt in december uit, dus wordt er inmiddels reclame voor wordt gemaakt. Recentelijk kwam dan ook de trailer voor de trailer uit, maar niet iedereen vindt dit geweldig.

Eerste beelden
Inmiddels is de echte trailer ook online gezet, maar de trailer voor de trailer zorgde wel voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Filmfanaten zijn er geen fan van en ook regisseur James Wan vindt het duidelijk onzin.

Wan maakt eveneens gebruik van X (voormalig Twitter), waar de nodige mensen grapjes maakten over de trailer van de trailer. Zo schreef iemand: "Is dit echt een f*cking trailer voor een trailer?", waarop Wan weer antwoordde: "Haha, ja, ik weet het, het is hilarisch."

De echte trailer
In The Lost Kingdom zien we hoe Black Manta de kracht van de Black Trident gebruikt om wraak te nemen op Aquaman, iets wat hem in het eerste deel niet lukte. Aquaman realiseert dat hij de hulp nodig heeft van zijn broer Orm, de schurk uit de eerste film.



NieuwsFilm

meest populair