Hint Sony Pictures hier naar een grote 'Venom'-crossover met Topher Grace uit 'Spider-Man' (2007)?

Hint Sony Pictures hier naar een grote 'Venom'-crossover met Topher Grace uit 'Spider-Man' (2007)?

Is het gewoon een grappig filmpje of heeft Sony grote plannen?

Als je denkt aan Venom denk je waarschijnlijk meteen aan Tom Hardy, die de symbioot speelt sinds 2018. Voor hem was de rol echter weggelegd voor Topher Grace. Nu komt er wel heel bijzonder nieuws langs.

Grace speelde Venom in de laatste Spider-Man-film met Tobey Maguire. Dit is alweer een tijdje geleden, namelijk in 2007. Sindsdien hebben we echter niks meer van hem gehoord als Eddie Brock/Venom en nam Hardy dus het stokje over.

Crossover
Het TikTok-account van Sony Pictures Home Entertainment UK komt nu wel met een opmerkelijk videootje, waarin Hardy en Grace te zien zijn als Eddie Brock/Venom. Het is zo gemaakt alsof het lijkt dat de twee met elkaar spreken en het tegen elkaar opnemen.

De grote vraag is nu: is dit slechts een grappig filmpje of schuilt hier toch meer achter? Sommige fans hopen dat de twee Venoms elkaar zullen treffen, net zoals dat het geval was met de verschillende Spider-Man in Spider-Man: No Way Home.

Wel of niet
We weten dat het multiversum bestaat en dat het mogelijk is voor personages om elkaar tegen te komen. Zo dook Hardy's Venom zelf ook kort op in het MCU, dus het is zeker mogelijk.



Tot nu toe is er echter nog niets bevestigd en lijkt het vooralsnog gewoon om een lollig videootje te gaan.

NieuwsFilm

meest populair