Nieuwe Netflix-slasher: hoopvolle eerste trailer voor 'The Conference'

Nieuwe Netflix-slasher: hoopvolle eerste trailer voor 'The Conference'

De beelden van de Zweedse griezelfilm zien er helemaal niet verkeerd uit.

Netflix komt elke maand weer met nieuwe films en series. Nu staat ook de trailer online voor The Conference (al is de originele titel Konferensen). De eerste beelden werden in ieder geval sterk onthaald.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Zweedse Mats Strandberg. Het verhaal volgt een groep die naar een team-buildingconferentie gaat, maar dit loopt heel anders dan verwacht.

Moordenaar
Wat een leuke en gezellige tijd samen had moeten zijn loopt uit tot een nachtmerrie. Niet alleen is de sfeer in de groep niet zo aangenaam, aangezien er geruchten de ronde doen over corruptie, er loopt ook een mysterieus figuur rond die het op deze groep heeft gemunt.

Een voor een sneuvelen de aanwezige deelnemers door toedoen van de moordenaar. De vraag is of ze hem kunnen stoppen of allemaal vermoord zullen worden tijdens dit kat-en-muisspel.

Trailer
De eerste trailer is hieronder te zien. Heel erg lang zullen we niet meer op de film hoeven wachten, want deze zal al vanaf volgende maand op de streaminggigant te zien zijn. Oordeel hieronder zelf maar.



The Conference werd geregisseerd door Patrik Eklund. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met andere Zweedse projecten, zoals de series Mäklarna en Spelskandalen.

NieuwsFilm

meest populair