Disney+ komt met opvallend aangepaste versie van de Marvel-film 'Werewolf By Night'

Disney+ komt met opvallend aangepaste versie van de Marvel-film 'Werewolf By Night'

Disney+ presenteert een nieuwe versie van de eerste MCU horrorfilm.

Disney trakteert Marvel-fans komende Halloween op een nieuwe versie van de korte film Werewolf By Night.

Phase 4 van het MCU bracht niet alleen een hoop nieuwe films. Marvel produceerde ook televisieseries en een aantal exclusieve korte films voor Disney+. Werewolf By Night verscheen vorig jaar tijdens Halloween op de streamingdienst.

Zwart wit
Werewolf By Night was de eerste echte horrorfilm in het MCU. De korte film was een ode aan klassieke horrorfilms uit de jaren 30 en 40. Dit betekende onder andere dat de film volledig in zwart wit te zien was.

Deze Halloween brengt Disney een nieuwe versie van de film uit, deze keer in kleur. Vanaf 20 oktober kunnen fans het verhaal van Jack Russell die in een weerwolf verandert in kleur bewonderen.

Specials
De horrorfilm van regisseur Michael Giacchino werd door fans positief ontvangen en werd geprezen om zijn duistere en enge toon.

Naast de weerwolven-film verscheen er ook een kerstspecial over The Guardians of the Galaxy. Ondanks het succes van deze twee korte films zijn er geen andere specials aangekondigd.



Weerwolf
De weerwolf wordt gespeeld door Gael García Bernal, of we het personage in de toekomst terug gaan zien in andere Marvel-projecten is nog niet bekend.

Je kan de zwart wit versie van Werewolf By Night nu zien op Disney+, de nieuwe versie in kleur zie je vanaf 20 oktober.

NieuwsFilm

meest populair