Zeer heftige oorlogsfilm scoort dit weekend enorm op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.


Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Love at First Sight (2023)
Regie: Vanessa Caswill | Cast: Ben Hardy, Haley Lu Richardson, Jameela Jamil, e.a. | Kijk direct
Oliver en Hadley ontmoeten elkaar op een vlucht van New York naar Londen. Het lijkt alsof het lot hen bij elkaar heeft gebracht, want de vonken vliegen onmiddellijk over. Na hun landing verliezen ze elkaar echter uit het oog door alle chaos op het vliegveld. De kans dat ze elkaar opnieuw spontaan tegenkomen lijkt klein, maar wie weet is het geluk opnieuw aan hun zijde.The Croods: A New Age (2020)
Regie: Joel Crawford | Cast: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, e.a. | Kijk direct
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: van prehistorische dieren tot het vriendje van hun dochter. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een waar paradijs. Ze denken hier alles te hebben om een perfect leven te kunnen leiden, maar komen dan voor een nieuwe uitdaging te staan: er blijkt hier al een andere familie te wonen. Dat zorgt al snel voor conflict.Ordinary Men: The "Forgotten Holocaust" (2022)
Regie: Manfred Oldenburg en Oliver Halmburger | Met: Christopher Browning, Philipp Moog, Benjamin Ferencz, e.a. | Kijk direct
De schokkende documentaire, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van historicus Christopher Browning, onderzoekt hoe en waarom duizenden gewone Duitsers als lid van de militaire politie van de nazi's op grote schaal wreedheden begingen tegen de joden tijdens de Holocaust. Aan het woord komen verschillende historici.NieuwsFilm

meest populair