Deze aangrijpende Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De romantische komedie Love at First Sight is meteen een megahit voor Netflix.


Soms verschijnen er Netflix Originals die het goed doen bij zowel de critici als het publiek. Na heel wat middelmatige releases weet Love at First Sight de harten te veroveren van vele kijkers. De film staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10.

De romantische komedie komt van regisseur Vanessa Caswill en Netflix omschrijft de film met woorden als "hartstochtelijk, aangrijpend" en "feelgood". Je ziet rollen van onder meer Haley Lu Richardson, Ben Hardy en Jameela Jamil.

Sterk ontvangen
De film wordt opvallend sterk ontvangen voor een romantische komedie van Netflix zelf. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op 80 procent na 25 recensies. De IMDb staat op een prima 7,0/10.

"Haley Lu Richardson en Ben Hardy zijn perfect in hun rollen, waardoor het simpele verhaal een stuk beter uit de verf komt. Het is daardoor bijna jammer dat de Netflix Original draait om twee tortelduifjes die elkaar uit het oog zijn verloren, want wanneer de twee samen zijn, is de film op z'n best," schrijft de recensent van Veronica.

Nu op Netflix
Wil je Love at First Sight graag even meepikken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


In Love at First Sight ontmoeten twee mensen elkaar in het vliegtuig, maar ze raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.

NieuwsFilm

meest populair