'Bob Marley: One Love' onthult muzikale magie van Tuff Gong in nieuwe clip

Nieuwe clip geeft kijkje achter de schermen bij de legendarische reggae-zanger en zijn band.


Er is een spiksplinternieuwe clip verschenen voor de nieuwe biopic Bob Marley: One Love. De film is geproduceerd in samenwerking met de familie Marley en zal trouw blijven aan zijn indrukwekkende en inspirerende leven.

In de nieuwste clip zien we hoe de zanger aan het werk is in de studio met zijn band. Op de achtergrond horen we hoe hij zijn boodschap brengt: "Ik wil dat mijn muziek mensen over de hele wereld verenigd."

Biopic Bob Marley
De film focust zich op de belangrijkste momenten uit zijn leven. Van de start van zijn carrière met The Wailers tot aan zijn solosucces en politiek activisme. Ondanks zijn strijd tegen kanker bleef Marley zijn publiek inspireren tot aan zijn dood in 1981.

Tuff Gong is het platenlabel dat in 1970 werd opgericht door de reggaeband The Wailers. Het label is vernoemd naar de bijnaam van Bob Marley, die weer geïnspireerd was door de oprichter van Rastafari Leonard 'The Gong' Howel.

Belangrijke rollen
Voor de film is Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders, Barbie) in de huid gekropen van de legendarische zanger. Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd voor de vrouw van Bob Marley, Rita, die wordt gespeeld door actrice Lashana Lynch (The Woman King).

Bekijk hieronder de nieuwste clip voor de film die 11 januari 2024 in onze bioscopen verschijnt.


Meer zien? Bekijk de geweldige lange trailer voor de film hier.

NieuwsFilm

meest populair