Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Films om even bij stil te staan die je echt gezien moet hebben.


Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

Girl, Interrupted

Regie: James Mangold| Hoofdrollen: Angelina Jolie, Jared Leto, Whoopi Goldberg, Winona Ryder | Kijk nuSusanna is een tiener met problemen. Volgens een psychiater, die ze nog nooit eerder heeft ontmoet, leidt ze aan een vreemde persoonlijkheidsstoornis. Ze wordt naar een psychiatrische instelling in New England gestuurd waar ze twee jaar doorbrengt in een speciale afdeling voor tieners.

The Two Popes

Regie: Fernando Meirelles | Hoofdrollen: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín | Kijk nuEen intiem verhaal over een van de meest dramatische machtswisselingen in de laatste 2000 jaar. Kardinaal Bergoglio (Pryce) is niet blij met de richting die de kerk ingaat en vraagt Paus Benedict (Hopkins) in 2012 toestemming om met pensioen te gaan. In plaats van mee te werken, laat de introspectieve Benedict z'n meest uitgesproken criticus en toekomstige opvolger naar Rome komen om hem een schokkend geheim over de kerk te vertellen.

Stand by Me

Regie: Rob Reiner | Hoofdrollen: Kiefer Sutherland, Richard Dreyfuss, River Phoenix | Kijk nuVier vrienden met uiteenlopende karakters worden langzaam volwassen. Ze slijten hun dagen in een saai stadje. Als ze horen dat 30 kilometer verderop een lijk is ontdekt, zijn ze meteen nieuwsgierig en willen de intrigerende vondst met eigen ogen gaan bekijken. Een lokale tienerbende dreigt roet in het eten te gooien.

NieuwsFilm

meest populair