Hugh Jackman zit behoorlijk in de put: "het is een moeilijke tijd"

De 'Wolverine'-acteur gaat na bijna 30 jaar huwelijk scheiden.

Door redactie
Hugh Jackman maakt een minder leuke tijd mee. De acteur, o.a. bekend van Prisoners en The Prestige, gaat na 27 jaar scheiden van zijn vrouw Deborra-Lee Furness. Tijdens een recent gesprek laat hij weten dat hij het hier behoorlijk lastig mee heeft.

De geliefde acteur werd recentelijk gespot in New York, toen een journalist hem vroeg hoe hij zich voelde en wat hij nu precies van plan is. Ondanks het feit dat Jackman niet heel erg veel zin had om er in detail op in te gaan, liet hij zich er toch kort over uit.

Reactie
Zo zei Jackman: "Het voelt niet echt fijn om het hierover te hebben in de straat, maar ik vind het aardig dat je me erover vraagt. Het is op dit moment gewoon een lastige tijd voor mij..."

Het nieuws van de scheiding zagen maar weinig Jackman-fans aankomen. Het leek allemaal goed te gaan tussen Jackman en Furness. In het bericht waarin ze zich uitlieten over de scheiding lieten ze dan ook weten altijd van elkaar gehouden te hebben, maar dat ze toch zo niet verder kunnen.

Relatie
De twee bekendheden kwamen elkaar tegen in 1995 en de vonken sprongen al snel over. Een jaar later trouwden de twee. Ook hebben ze twee kinderen: de 23-jarige Oscar Jackman en de 18-jarige Ava Jackman.NieuwsFilm

meest populair